ساخت وب اپلیکیشن

ساخت وب اپلیکیشن از دیگر امکاناتی است که توسط مجموعه ما در دسترس کاربران قرار دارد و آنها می توانند اقدام به سفارش وب اپلیکیشن دلخواه خود نمایند.

وب اپلیکیشن ها برنامه هایی تحت وب هستند که می توانند با نصب شدن به صورت یکباره بدون نیاز به آپدیت های مکرر و حجم زیاد اپلیکیشن از آن استفاده نمایند

این روزها کسب و کار های زیادی به دلیل قابلیت های فوق العاده وب اپلیکیشن و مزیت های آن اقدام به ساخت و انتشار وب اپلیکیشن اختصاصی خود می نمایند تا خدمات و تجربه کاربری بهتری برای مشتریان خود فراهم آورند.

مزایای ساخت اپلیکیشن موفق

قبل از شروع بحث تخصصی در مورد طراحی اپلیکیشن، باید دانش جامعی از چیستی آن داشته باشید. وب اپلیکیشن یک نرم افزار کاربردی است

وقتی یک برنامه مبتنی بر وب دارید، کاربران می توانند به اطلاعات کسب و کار شما دسترسی داشته باشند. در این راستا دغدغه زمان و مکان دیگر مشکلی ندارد و محدودیتی برای کاربر وجود نخواهد داشت. طراحی و پیاده سازی وب اپلیکیشن مزایای زیادی دارد که در ادامه می توانید آن ها را بخوانید.

حذف گزینه به‌ روزرسانی در وب اپلیکیشن

در برنامه های معمولی، کاربر ممکن است پس از مدتی متوجه برخی از خطاها در برنامه شود. ممکن است در گوشی کاربر از کار بیفتد یا باز نشود. هنگامی که این مشکل رخ می دهد، کاربر باید صبر کند تا برنامه در اپ استور به روز شود. اما در برنامه های تحت وب گزینه آپدیت وجود ندارد و کاربر برای آن مشکلی ندارد. تحقیقات زیادی در زمینه به روز رسانی انجام شده است. این تحقیق نشان می دهد که شرکت هایی که از برنامه های معمولی برای کسب و کار خود استفاده می کنند، همیشه باید زمان و هزینه زیادی را برای اعمال به روز رسانی ها و رفع باگ ها صرف کنند. این موضوع ساده به روز رسانی می تواند تاثیر زیادی بر بهره وری کسب و کار داشته باشد. بنابراین تعداد کسب و کارهایی که جذب استفاده از اپلیکیشن های تحت وب می شوند روز به روز در حال افزایش است.

ساخت اپلیکیشن تحت وب و امنیت بالا

در برنامه های دیگر، همه ما نمونه هایی را روی گوشی خود داریم. ما باید برنامه های خود را هر از چند گاهی به روز کنیم. این به روز رسانی کاربر است که امنیت این برنامه ها را افزایش می دهد.

اما تحقیقات نشان می دهد که بیش از 60 درصد از کاربران قدمی برای به روز رسانی به موقع بر نمی دارند. شاید آنها به دلیل درگیری های کاری خسته شوند یا فراموش کنند نرم افزار خود را به روز کنند. به روز رسانی منظم برنامه ها امنیت آنها را تضمین می کند. وقتی یک به‌روزرسانی را می‌بینید، به این معنا نیست که توسعه‌دهندگان می‌خواهند برنامه را به‌روزرسانی کنند یا باگ‌های جزئی را برطرف کنند، بلکه به این معناست که با آسیب‌پذیری‌های امنیتی خطرناکی دست و پنجه نرم می‌کنند که با رفع مشکل، گزینه به‌روزرسانی را برای شما در دسترس قرار می‌دهد. از آنجایی که برنامه های وب بر روی سرورهای اختصاصی اجرا می شوند، تحت نظارت مدیران وب با تجربه هستند. این بدان معناست که به محض مشاهده کوچکترین نقص امنیتی، اقدامات اساسی انجام می شود و کاربران نگران به خطر افتادن امنیت سایبری خود نباشند.

ذخیره سازی داده ها در سیستم های ابری (رایانش ابری) در برنامه های کاربردی وب

برنامه های کاربردی وب تمام داده های کاربر را در فضای ابری ذخیره می کنند. در این حالت داده ها در یک پایگاه داده بسیار قدرتمند جمع آوری و به خوبی سازماندهی می شوند. به این ترتیب زمانی که کاربران به داده ها نیاز داشته باشند، بانک اطلاعاتی داده ها را در زمان کمتری در اختیار کاربر قرار می دهد.

ساخت اپ تحت وب برای کسب و کارها چه مزایایی دارد؟

ساخت اپ تحت وب برای کسب و کارها مزایای بسیار زیادی از جمله موارد زیر دارد:

  1. افزایش مشتریان: وب اپلیکیشن به کسب و کارها امکان می‌دهد تا بهترین خدمات و محصولات خود را به مشتریان ارائه دهند و در نتیجه تعداد مشتریان خود را افزایش دهند. با دسترسی آسان وب اپلیکیشن، مشتریان می‌توانند به سرعت و به راحتی با کسب و کار شما ارتباط برقرار کنند.
  2. بهبود تجربه مشتری: با استفاده از یک وب اپلیکیشن، مشتریان می‌توانند به یک تجربه کاربری بهتر دست یابند. این امکانات از جمله پیگیری سفارشات، ارائه پیشنهادهای شخصی‌سازی‌شده و ارتباط مستقیم با کسب و کار می‌تواند تجربه خرید آن‌ها را بهبود بخشد.
  3. افزایش ارتباط با مشتریان: از طریق اپ تحت وب، کسب و کارها می‌توانند با مشتریان خود به صورت مستقیم ارتباط برقرار کنند، سوالات را پاسخ دهند و بازخوردها را دریافت کنند. این ارتباط مستقیم موجب افزایش وفاداری مشتریان می شود.
  4. بهبود کارایی داخلی: وب اپلیکیشن‌ها می‌توانند به کسب و کارها در بهبود فرآیندهای داخلی کمک کنند، از جمله مدیریت موجودی، پیگیری سفارشات و ارتباط با تیم‌های داخلی. این ابزارها می‌توانند به بهبود کارایی و بهره‌وری کمک کنند.

دلایل نیاز کسب و کار ها به اپلیکیشن

شرکت های زیادی در اینترنت فعال هستند که خدمات عالی را به مشتریان خود ارائه می دهند. اما ورودی چندانی ندارند و برندی ناشناخته در دنیای تجارت به حساب می آیند. این مشکل نگرانی های زیادی را برای مدیر یا کارآفرین به همراه دارد. ممکن است مدیریت فکر کند که اگر اوضاع به همین منوال پیش برود، کسب و کارشان نابود خواهد شد. در اینجا می توان به نقش تاثیرگذار برنامه های کاربردی وب پی برد. قدرت اپلیکیشن ها در جذب مشتری را دست کم نگیرید. این اپلیکیشن می تواند برند شما را در هر زمانی به مخاطبان زیادی نشان دهد. حتی با طراحی یک اپلیکیشن، می توانید سرمایه گذاران را به سمت کسب و کار خود جذب کنید و آنها ممکن است بخواهند با شما همکاری کنند. این کار باعث افزایش فروش و درآمد بیشتر شما می شود.

امروزه بسیاری از مردم زمان خود را به صورت آنلاین سپری می کنند و این فرصتی عالی برای نشان دادن برند و خدماتی که ارائه می دهید به مخاطبان مختلف و ایجاد زنجیره ای از مشتریان وفادار است.

آیا توسعه اپ تحت وب برای همه کسب و کارها پیشنهاد می‌شود؟

تصمیم برای اینکه اپ تحت وب برای کسب و کار شما مناسب است، یا ساخت اپلیکیشن اندروید و ios به عوامل مختلفی بستگی دارد. در نظر گرفتن موارد زیر می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیم به ساخت یا عدم ساخت اپ تحت وب برای کسب و کار خود بگیرید:

  1. نیاز مشتریان: اگر مشتریان شما به یک وب اپلیکیشن نیاز دارند و آن را مورد انتظار دارند، ساختن یک وب اپلیکیشن ممکن است مفید باشد. بهتر است بازار و نیازهای مشتریان خود را بررسی کنید.
  2. رقبا: اگر رقبای شما وب اپلیکیشن دارند و شما می‌خواهید با آنها رقابت کنید یا از آنها جلوگیری کنید، ساخت وب اپلیکیشن ممکن است ضروری باشد.
  3. منافع کسب و کار: برخی کسب و کارها نیاز به وب اپلیکیشن دارند تا فرآیندهای داخلی را بهبود بخشند، اما برای دیگران فقط یک وب سایت ممکن است کافی باشد.
  4. منابع مالی و انسانی: ساخت و حفظ یک وب اپلیکیشن هزینه و زمان بسیاری را می‌طلبد. باید از امکانات مالی و انسانی کافی برای توسعه، پشتیبانی و به‌روزرسانی آن برخوردار باشید. بنابراین، قبل از تصمیم‌گیری در مورد ساخت یک وب اپلیکیشن، مهم است که بازار خود را بررسی کرده و نیازهای مشتریان و منابع خود را ارزیابی کنید.